Harstadkarusellen / høstkarusell

Harstadkarusellen / høstkarusell


Tid


Nytt løpetilbud fra bedriftsidretten

Hver uke frem mot jul kan du nå delta på fysiske  og virtuelle løp, med kort og lang løype i stort sett alle løp. De fysiske løpene gjennomføres på mandager. De virtuelle løpene kan gjennomføres fra mandag til søndag. Du registrerer enkelt tiden selv (kan også registreres som Fullført dersom du ønsker å delta uten tid) under de virtuelle løpene. Den kan også lastes opp fra Garmin, Endomondo, Strava eller lignende.

Start gjerne med de korte løypene og velg lenger løype etter hvert som du kommer i form. Ukentlige løp gjennom hele høsten og førjulsvinteren gjør det enkelt og motiverende å holde løpingen vedlike. Her kan alle delta, uansett alder og fysisk form. 

Oversikt over løpene finner du nedenfor. Mer utdypende informasjon om løpene kommer.
Refleksvest må benyttes.

Som tidligere vil det også være mulig å bli kjent med traseen med organisert gjennomløping fredagen i forkant. Info om første gjennomløping, Gressholman rundt fredag 16. oktober kl. 18.30, finner du HER 

Premiering
Alle som deltar i 3 fysiske løp og 3 virtuelle løp er med i trekning av løpesko og løpeartikler. XXL er sponsor for løpet og har bidratt til premieringen.

Smittevern
Harstad Bedriftsidrett har i samråd med smittevernmyndigheten i Harstad utformet retningslinjer for karusellen, for å sikre at det blir trygt for deg å delta. Harstad Bedriftsidrett følger de til enhver tid gjeldende nasjonale retningslinjene satt for mosjonsløp under Covid-19. Fellesstarten organiseres i puljer a 25 deltakere under de fysiske løpene. Nye retningslinjer kan komme underveis. Endringer vil i så fall sendes direkte til hver deltaker. Alle må følge koronatiltakene listet opp nedenfor.  

Påmelding
Meld deg på ved å klikke på det oransje feltet 'Påmelding' oppe til høyre. For å kunne registrere tiden under de virtuelle løpene må du opprette en bruker om du ikke har bruker fra før. Du kan også logge inn med sms engangskode om du har deltatt tidligere.
Ikke mulig å melde seg på til enkeltløp.
Startkontingent: kr. 450 (du betaler med andre ord kun kr 50 pr. løp).
Aldersgrense: 15 år
Siden løpene resultatmessig er uavhengig av hverandre er det mulig å melde seg på gjennom hele karusellperioden. Av smittevernmessige og praktiske årsaker ønsker vi ikke påmelding ved start ved de fysiske løpene.

Utlevering av startnummer fra møterommet ved bedriftsidrettens kontor i 2. etg i Stangneshallen (egen inngang på kortsiden av hallen, første dør til høyre når du kommer inn og opp trappen og til høyre) fredag 16. oktober fra kl. 16.00-17.00. Melder du deg på etter startnummerutleveringen kan du hente startnummeret mellom 45 og 15 minutter før start på de fysiske løpene.

Løpene

Dato

Start kl.

Navn på løp

Distanse

Virtuelt / Fysisk løp

19.10

17.00

Gressholman rundt

3 og 6 km

Fysisk

26.10-1.11

Valgfritt

Harstadåsen rundt / Bergselva rundt 

4.8 km og 8,5 km 

Virtuelt

2-8.11

Valgfritt

Osen – Breivika

4.9 km

Virtuelt

9.15.11

Valgfritt

Seljestadrunden / Dalsletta rundt 

2.75 og 4.9 km

Virtuelt

16-22.11

Valgfritt

Stangnesbasen rundt

3 km

Virtuelt

23-29.11

Valgfritt

Dørstokk5ern og Dørstokkmila

5 og 10 km

Virtuelt

30.11

19.00

Trondenes rundt 

3.3 og 6.6 km

Fysisk

7.12

19.00

Stangnesrunden

2.2 og 4.4 km

Fysisk

14.12

19.00

Trondenes rundt

3.3 og 6.6 km

Fysisk

21-27.12

Valgfritt

Førjulstrimmen

5.8 km

Virtuelt

28.12-3.1

Valgfritt

Romjulstrimmen

6.9 km

Virtuelt
Dette er koronatiltakene du må følge:

- Hold deg hjemme dersom du, eller noen du har vært i kontakt med de to siste ukene, har fått påvist smitte av koronavirus. Det samme gjelder dersom du har symptom på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand).

- Startnummer beholdes av den enkelte og brukes under hele karusellen.

- Vi har ikke mulighet til å oppbevare verdisaker under løpet.

- Alle som skal inn på startområdet / oppholde seg lang løypene må registreres, uavhengig om de skal delta eller være tilskuer. Deltakere har vi registrert. Alle tilskuere må henvende seg i sekretariatet for registrering. 

- Hold høyre side når du løper.

- Det er lov å ta seg ut under løpet, men sørg for at du har nok krefter til å løpe minst 50 meter fra målområdet slik at ingen blir liggende på bakken rett etter målgang.

- Hold minst 1 meter avstand før, under og etter løpet. Viktig at du etter målpassering forlater målområdet, så vi unngår trengsel.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.