Vår egen ⭐️Rolf⭐️ er nominert til Årets Ildsjel! Gå inn og stem! 👍

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Des 2019

Ildsjelsprisen har fem nominerte, og vår egen Rolf er på lista! Nå håper vi alle bedriftsidrettsengasjerte går inn og stemmer på «vår» mann! 😊

 

Du kan stemme HER

Se videoen om Rolf HER

 

Startet som 15-åring og har bidratt i hele sitt liv

Året er 1949 og Galtrud IL får en ny ungdomsleder inn i idrettslaget. Navnet hans er Rolf Hansen og han er 15 år. Det skal vise seg at han blir en stor del av norsk idrett videre i sin karriere.  

Rolf har i løpet av sine 85 år bidratt mye for de rundt seg. Ord som inkluderende, interessert og “den som alltid stiller opp” er de som går igjen, når Rolf blir beskrevet. En som ser de rundt seg, uansett alder. Ikke bare har han vært en del av Galterud IL i mange år, men tidlig på 80-tallet ble han også en del av bedriftsidretten. Han ble leder for Jernbanens idrettslag og i tillegg leder for Kongsvinger bedriftsidrettsråd, den gangene rådene fantes. 

Men hans engasjement slutter ikke der. Rolf har nemlig lagt til rette for flere skikaruseller, startet opp Kongsvinger maraton (hvor han også har vært general i mer enn 30 år), tilrettelagt for sykkelritt, hatt ansvar for “sykle til jobben”- aksjonen i Kongsvinger og vært i kretsstyret i mange perioder. Han tok “permisjon” eller “pensjonerte” seg i 2013 fra Galterud IL, men sier selv at han fortsatt tar noen småjobber her og der. En slik ildsjel er noe vi i bedriftsidretten ser veldig opp til og vi ønsker å fremme et slikt engasjement. 

 

Stem på Rolf Hansen til årets ildsjel på idrettsgallaen 4.januar HER 🤩14 Kommentarer

John Humborstad hylles for sin innsats i Bedriftsidretten

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Nov 2019

Foto: May Elin Aunli


Under årets Idrettsgalla Sør mottok leder i Terrengkarusellen, John Humborstad, Bedriftsidrettens hederspris med stående applaus. 

 

- Dette var helt uventet, sier Humborstad stolt.

 

Humborstad er en gammel traver, som nå har vært leder i Terrengkarusellen i hele 30 år! Dette er et terrengløp som foregår hver torsdag, med alt mellom tusen til to tusen deltakere. Tidligere har han mottatt Kongens fortjenestemedalje, men han har også vært nominert under den nasjonale idrettsgallaen for «Årets ildsjel». 

 

- Dette var et fint øyeblikk som varmet veldig. Men husk at jeg har med meg utrolig mange flotte ildsjeler som har bidratt til at Terrengkarusellen har blitt en folkebevegelse, taler Humborstad. 

 

For å få dette løpet til å gå rundt, har han lagt ned tusenvis av dugnadstimer opp igjennom årene, og festen i Aquarama ble morsomt nok klargjort av han selv og gjengen i Terrengkarusellen. Selv om dette har tatt mye tid, har han ingen planer om å pensjonere seg helt enda. 

 

- Jeg skal i alle fall være med neste år. Vi har allerede kommet langt i planleggingen. Det kommer til å bli bra, sier Humborstad. 

 

Han er også meget takknemlig for at han har fått muligheten til å drive med dette i så mange år, og har mange lovord å komme med. 

 

- Jeg takker familien, og ikke minst min samboer gjennom mange år for at jeg får lov til å holde på med dette. Det er like stort som kongens medalje, sier han takknemlig. 

 

Vi i Bedriftsidretten vil bruke anledningen til å takke John selv! Han er en inspirerende mann som virkelig kan sine saker.
Ledig stilling som aktivitetskonsulent i Agder

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 15. Okt 2019

Lyst på nye utfordringer innenfor fysisk aktivitet, arbeidshelse og folkehelse? Vi trenger folk til vårt kontor i Arendal.

Aktivitetskonsulent i Agder Bedriftsidrettskrets
Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse. Bedriftsidretten er en landsdekkende organisasjon. Da vår nåværende aktivitetskonsulent går over i annen stilling søker vi hennes etterfølger, som skal bidra til å styrke tilbudet i Agder Bedriftsidrettskrets.
Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og
aktiviteter, herunder sosiale medier. Du skal drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»,   rekruttere og bidra til å utvikle både aktivitetstilbudet og ibedriftsidrettslagene. Det er en fordel at kandidaten har god kjennskap eller har tilknytning  til "gamle Aust-Agder", da arbeidsstedet vil være Idrettens hus Arendal.


Les hele annonsen og søk her :)
Unge talenter i bedriftsbowling i helgens NM på Hamar

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Okt 2019

NM i bedriftsbowling på Hamar: Unge talenter i bedriftsbowling stakk av med seieren i helgens NM på Hamar. De lokale heltene fra Tine bedriftsidrettslag fikk virkelig vist at trening teller også når det gjelder bowling!

Bildet: Bowlingtalentene i Tine Brumunddal bedriftsidrettslag stakk av med seieren i helgens NM på Hamar. Vinnerlaget: Eskil Rosenlund, Johan Myhr, Jonas Granlund fra Hamar. 

- De er svært unge i bedriftsbowlingssammenheng, og har likevel en skarp teknikk og et øvet blikk, forteller arrangør Marianne Berg fra Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland.

Ny teknikk med to hender

Med en ny spillemåte, tohåndskast, har de utviklet sin egen spillestil. Det gav virkelig uttelling.

- Jeg spiller med to hender, også bruker jeg bare to finger! Ringfinger og langfinger. Det gjør at jeg får mer rotasjon i kjegla, så da er det lettere å få rotasjon. Det er det mange sliter med, men med tohånds så kommer det med en gang! Så får man jo også lettere opp farta, forteller en ivrig Eskild Rosenlund fra vinnerlaget.

NM i bowling med godt oppmøte

85 deltakere bidro til topp stemning på Hamar i helgen. Bowlinghallen var fylt med glede og samhold.

- Spillerne i NM skaper vennskapsbånd som varer livet ut. Gjensynsgleden på et arrangement som NM er stor, forteller Marianne Berg.

Sjekk ut bildeserien på Facebook fra helgens arrangement. 
Jobb hos oss! To ledige stillinger i Bergen

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 30. Sep 2019

Til vårt kontor i Hordaland, Idrettens hus i Bergen, søker vi etter to nye medarbeidere til vårt administrative team - daglig leder og aktivitetskonsulent. Vi ønsker oss to ansatte som kan motivere til en aktiv hverdag for innbyggere og bedrifter i Hordaland.

Er det deg?

Les hele annonsen!
Søk på stillingene her.

Trondheim maraton hadde mer enn 7700 deltakere

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 9. Sep 2019

Trondheim maraton hadde 3000 flere deltakere enn i fjor da startsskuddet gikk i helga. - En insane økning! ivrer arrangør Morten Eliassen i Bedriftsidretten.

For å stille deg det spørsmålet ALLE lurer på akkurat nå. Hva føler du nå, Morten?


- Først og fremst rørt og ydmyk! FOR en dag. FOR en fæst! FOR en løpefæst! Særdeles hyggelig at mange vil bidra til en fæst i Trondheims gater. 


Hvordan var stemninga, egentlig?

20.000 publikummere og elektrisk stemning! Med både en 10 kilometers og en 5 kilometers, så var det faktisk folk rundt HELE runden!


Hvordan jobber dere nå videre? Det blir vel vanskelig å toppe dette?

- Trondheim Maraton med undertegnede i spissen satser hardt mot TM2020 og 10.000 deltakere. Full mobilisering for å hamle opp med Bergen City Maraton. 


Den ambisjonen liker vi. Da gjenstår det bare å takke alle de 7700 deltakerne som ga jernet i helgens største idrettsarrangement! Velkommen igjen neste år.
Bedriftsidretten skriver norsk historie! Først ute med videodømming.

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 3. Sep 2019

Bedriftsidretten egne Bodø nu-liga er først ute i landet med å ta i bruk videodømming i fotball, og håver inn heder og godord landet over! 


Saken ble opprinnelig publisert i Bodø Nu og er skrevet av SONDRE SKJELVIK . Les hele saken og se video fra dømminga på deres sider.

Nå har også VGTV omtalt saken! Se klippet her.

Bodø Nu-ligaen har enda ikke fått internasjonal omtale. Ei heller nasjonal. Det setter ingen stopper for satsing i stor stil!

I går ble det for første gang i norsk fotballhistorie dømt straffe etter videodømming. 

Kjell Nikolaisen, dommeransvarlig i NFF Nordland, sier med et glimt i øyet at Bodø Nu-ligaen baner vei for andre. 

– Det er et foregangsprosjekt som alle de andre bedriftsseriene i landet må etterfølge, sier han og ler.

Sjekk videoen fra kampens hete.

LES OGSÅ:

HISTORISK: Her blir videodømming brukt for første gang i en norsk seriekamp!

HUMORISTISK

Gårdagens kamp mellom Mowi og Dynamo SKS ble altså historisk da Anikken Haugen dømte straffe etter å ha sett på videobilder. 


– Det her må man jo bare ta humoristisk. Det er den eneste bedriftsserien i hele Norge som blir filmet og streamet, og nå er det jo morsomt at dette også blir gjort, sier Kjell. 

– Nei, dette var artig. Vi har flira godt på kontoret, og vi må jo se humoren i dette. 

– Burde dette innføres i hele Norge? 

– Jeg fikk vite om videoen for tre minuttern siden, så ringer du. Men jeg har ingen motforestillinger mot at dette innføres i alle berdriftsserier i Norge, sier han og ler.

 

KOSTER MILLIONER

Nils Fisketjønn, direktør for konkurranseavdelingen i NFF sier det ikke bare er å innføre VAR helt uten videre. 

– Vi har vært på flere seminarer rundt dette med videodømming, og nå skal det startes et prosjekt i toppfotballen. Det er nødvendig at våre dommere har kompetanse, forklarer han. 

Det hele koster mye penger. 

– Vi er usikre på kostnadene, og dette må godkjennes. Det er en betydelig driftskostnad. 

– Hvor mye er det snakk om? 

– Det er snakk om millioner. Omtrent 7 millioner i teknisk utrustning og 7 millioner i årlige kostnader.

– Har det vært gjennomført videodømming i norsk fotball? 

– Nei, det har det ikke. Det er en ganske tidkrevende, og det er en betydelig prosess. Det er ikke bare å få tak i TV-bilder. 

– Er det mye interesse? 

– Den største interessen er blant media og publikum. Jeg opplever ikke så mye blant klubbene. Men det kommer til norsk fotball. 

– Vi har en serie lokalt der vi i går innførte videodømming. Hva tenker du om det? 

– Det har jeg ingen tanker om. For å få kunne ta det i bruk i Eliteserien må et gjøres en grundig jobb. Det er det et stort prosjekt. Det er ikke bare å sette seg inn i en TV-buss og kjøre VAR. Det er betydelig mer omfattende enn det, avslutter han. 

Betydelig eller ei. I går ble det dømt to straffespark etter videodømming i Bodø Nu-ligaen!
Gift med Bedriftsidretten

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 30. Aug 2019

For noen finnes det ingen unnskyldning god nok når det gjelder å ikke stille til terrengløp. Selv ikke sin egen bryllupsdag! Turtelduene Alex og Anne Guro avsluttet bryllupsseremonien med Bedriftsidrettens terrengløp.

Foto: Geir Johansen- Vi dro rett fra rådhuset, til marka og sprang der, forteller en smørblid Anne Guro Dahle Fischer.

 

Terrengløpet er en felles interesse, og de går aldri glipp av en trening eller et løp. Da bryllupsdagen landet på terrengløpets sammenfallende dato, så de muligheten for å gjøre to hyggelige ting på en dag. 


- Denne dagen var akkurat ni måneder etter at vi treftes, fortsetter Anne Guro knisende.


- Det var kjærlighet ved første blikk og sånn der kliss.

 

Bryllupspar og gjester løp sammen

Kjell Søreide, som arrangerer løpet, ble rørt og inspirert av gjengen som stilte til startstreken. Både brudepar og gjester kom og gjennomførte med stil.

- De hadde kledd seg spesielt for anledningen og hele familien løp! Hele familien ser ut til å ha løpedilla. Både søskenbarn og det hele, forteller Kjell ivrig.

  

Giftet seg på deres niende terrengløp sammen 

Paret identifiserte tidlig i forholdet at de har samme lykketall, nemlig tallet ni. Da det var niende terrengkarusell på dagen ni måneder etter at de traff hverandre, tenkte de det var «meant to be». 

- Jeg er litt flau for det, og han er ikke så flau. Men det var niende løpet i karusellen, på dagen ni måneder etter at vi traff hverandre, så da måtte vi bare gjøre det slik. Vi føler at det var meant to be!

Brudeparet var tydelig fornøyd med å gjøre to hyggelige ting på en dag.

 

Ekstra motivasjon i å løpe med kjæresten 

- For min del har jeg alltid vært med på konkurranser og det er så artig å kunne dele det med han man elsker. Det er jo en forferdelig god motivasjon å være med på disse løpene!  Heldigvis har det vært terrengløp både sommer og vinter. Det er jo utrolig godt og det her gjør vi i lag!

 

Til å begynne med var Anne Guro klart sterkest i løping, da Alex ikke hadde trent løping aktivt.

- I begynnelsen så slo jeg han i vinterkarusellen. Men det kunne han ikke leve med! Plutselig begynte han å springe i fra meg! Jeg får vel bare godta at han er litt kjappere enn meg. Det gjør vondt, men...


Hva gjør det å trene sammen for kjærligheten, da?

- Det gjør veldig mye, for det er jo ekstra tid sammen. Så er det jo den gode tiden sammen. I hvert fall etterpå! Da kan man kose seg sammen med god samvittighet! Først løper vi, så spiser vi og tar et glass vin og koser oss sammen! Det har veldig mye å si for oss å være med på terrengløpene.


Les mer om saken i Harstad Tidende som så klart kastet seg på de to turtelduene og ville spre det glade ord.

Vi i Bedriftsidretten ønsker det lykkelige paret hell og lykke og god tur på bryllupsreise! Vi deler den glade selfien vi fikk av dem på vei til Marcialonga på bryllupsreise.

 
Trening og moro med gode kollegaer i Gøteborg?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Aug 2019

Idrettsfestival: Bli med på to hele dager med moro i et fantastisk idrettsanlegg i Gøteborg 1.- 3.november! Deltakere fra hele Skandinavia møtes til ivrig konkurranse i fotball, innebandy og beach volleyball på dagtid, og kan slitne og blide møtes til fest på kvelden. Det er fortsatt ledige plasser igjen!


Både Bedriftsidrettslag og vennelag kan delta

Festivalen er et samarbeid mellom Bedriftsidretten Oslo, Bedriftsidretten Gøteborg og Escape Sport Målet er å kunne etablere denne idrettsfestivalen som et årlig arrangement. 


Nordens mest moderne multisportsanlegg: Prioritet Serneke Arena 

Kun et steinkast unna Gøteborg sentrum finner du Prioritet Serneke Arena. Dette er det optimale sportsanlegget for idrettslag, skoler og bedrifter. Arenaen tilbyr fantastiske muligheter for events og sportsaktiviteter, utdanning og fornøyelse. Med et areal på 45.300 kvm finner du en unik innendørsarena for fotball med siste generasjons kunstgress og tribuner med plass til inntil 3000 tilskuere. I tillegg finner du en 1200 meter lang innendørs skiløype, to fullstore idrettshaller, et innendørs anlegg for beachvolleyball, et fullverdig spa og et 3500 kvm stort treningssenter. 


Praktisk informasjon

Full oversikt finner du på arrangørens sider.

 • Fotball: Keeper + 5 utespillere, 20 min kamper i innledende seriespill + sluttspill 
 • Innebandy: Keeper + 5 utespillere, 20 min kamper i innledende seriespill + sluttspill 
 • Beach Volley: 4 spillere, 20 min kamper i innledende seriespill + sluttspill 

Oppstart fredag kl.17:00. Avslutning søndag kl.17:00. 


Prisen per lag er 2500 kroner. 

All aktivitet foregår innendørs i Prioritet Serneke Arena. 


Prisen for opphold og mat per person:  

Overnatting (dobbel eller fire sengers rom) og måltider (2xmiddag + 1xlunsj) i anlegget på Kviberg First Hotell. Pris per person 1550 kroner. 

Inkludert i prisen er også en stor Halloween fest i beachvolleyanlegget lørdag 2. november. 


BUSSTRANSPORT: UniBuss transport t/r Oslo – Gøteborg kr.500,- pp 
Ledig stilling som aktivitetskonsulent i Hedmark og Oppland

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Aug 2019

Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse. Bedriftsidretten er en landsdekkende organisasjon. Da vår nåværende aktivitetskonsulent går over i annen stilling søker vi hans etterfølger, som skal bidra til å styrke tilbudet i Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets.

Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og aktiviteter, herunder sosiale medier. Du skal drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»,   rekruttere og bidra til å utvikle både aktivitetstilbudet og i bedriftsidrettslagene. Stillingen er en 60 %, fast stilling, med mulighet for å økes til 100% over tid.  Kretsen er en del av Idrettens hus på Hamar.

Les mer og søk på stillingen HER.
Eurofestival - Bedriftsidrett som vi liker det 😊

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Jul 2019

Norges delegasjon. Marit fra SINTEF - her mellom Andrea Hagstrøm fra Bedriftsidretten i Trøndelag og Grethe Fossli, president i Norges Bedriftsidrettsforbund - har deltatt på alle Eurofestivalen siden Trondheim 1997.

Eurofestivalen - det største arrangementet innenfor europeisk Company Sport - er akkurat avsluttet. Hvert annet år samles bedriftsidrettsutøvere fra hele Europa for å gjøre opp om de gjeveste medaljene, pleie vennskap, bli enda bedre kjent med sine arbeidskollegaer og representere sine firma i idrettslig sammenheng. 

Årets 7 300 Eurofestivaldeltagere var samlet i Østeriske Salzburg, og det ble konkurrert i et stort antall grener, både innenfor lag- og individuelle idretter. Fra Norge deltok ca 200 deltagere

 

Ikke bare toppidrett

Det er ingen hemmelighet at en del av utøverne holder et meget høyt nivå, og det er var flere både OL og VM deltagere på startlistene. Dette er en artig kuriositet i seg selv, men i likhet med her hjemme,  er det tydelig at det også er rom for alle - uansett ambisjonsnivå, alder og størrelse. Her var det spydkastere som aldri hadde kastet spyd, og håndballspillere som knapt nok viste hva en håndball var, men det er dette som er det unike. Det er dette som gjør bedriftsidrett genialt - alle kan delta - til og med jeg... og du! 

Det sosiale er og vil alltid være en av de viktigste drivkraftene i Bedriftsidretten. Arrangøren i Salzburg maktet å lage en fantastisk sosial ramme rundt arrangementet, både på de ulike sportsarenaene, men også i hovedkvarteret hvor nesten alle deltagerne var samlet til middag hver eneste kveld. Det hele startet med en forrykende åpningssermoni på torget i Salzburg, og festivalen fikk en verdig avslutning under avsluttningssermonien lørdag kveld. 

 

Nordmenn viste seg fram

Hele 40 medaljer ble med hjem til Norge, og vi dominerer fortsatt både på håndball- og friidrettsbanen. Fem norske håndball lag deltok, og norgesdominansen som har vart i flere år ser ut til å fortsette, dog var det danskene som gikk til topps i dameklassen. DnB stilte med lag både fra Trondheim og Oslo, og disse ble henholdsvis nummer 2 og 3.  I herreklassen var det norske Weifa som gikk helt til topps. 

På friidrettsbanen var det DnBs deltagere som samlet flest medaljer, men også Sintef bemerket seg. DnBs herrelag i stafett løp inn til gull foran Airbus Helicopters og SG Stern Stuttgart, mens damelaget endte på tredjeplass, kun slått av SG Stern Stuttgart og SG Stern Ulm/Neu. Individuelt var DnBs Frode Holt den som sto fram og sørget alene for imponerende fem medaljer.

Sintef har siden Eurofestivalen ble arrangert i Trondheim i 1997 deltatt med mange faste deltagere i friidrett. Ekteparet Stein Christensen og Marian Sansund har deltatt i alle mesterskapene bortsett fra to, og var også denne gangen de som hevdet seg best på medaljestatestikken. 

 

To år på å finne formen...

Det er nå to år til neste Eurofestival, som da skal arrangeres i Arnhem i Nederland. Det betyr at du kan starte oppkjøringen allerede nå.. om du er ute etter å få edelt metall rundt halsen. Er du av den mer sosiale typen, som liker å røre deg for å ha det gøy... ja da kan du forberede deg med å lese mer om arrangementet her.

Medaljeoversikt og resultater finner du her.

Sintef og DNB i aksjon på håndballbanen.

DNBs stafettlag - 4*100 meter

Heia Norge - vi går for gull i Salzburg 😊

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 27. Jun 2019

26.-30. juni arrangeres det Europamesterskap i bedriftsidrett i Salzburg. Det er 200 norske deltakere og Bedriftsidretten er med for å heie de frem. 

Bedriftsidretten samlet dagen før åpningsseremonien 30-talls deltakere til en sosial sammenkomst. Det er god stemning i den norske leiren og alle gleder seg over at Salzburg viser seg fra sin beste side med strålende vær og temperaturer over 30 grader. En fantastisk by som har mye å vise frem til alle.Vi har snakket med flere deltakere og lag som gleder seg veldig til å komme i gang, møte nye lag og spillere og skape gode minner.

Følg med på Facebook.

Bilde og tekst v/Morten Eliassen

Bildet er fra åpningsseremonien gjennom Salzburgs gater. 
NM i Bowling for bedrifter

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 3. Jun 2019

4.-6 oktober arrangeres det NM i Bowling for bedrifter på Hamar. Det blir spill i  individuell klasse, lag og mix. Arrangementet blir avsluttet med en bankett. 

For mer informasjon og påmelding Klikk her

Last ned invitasjon her:

NM Bowling 2019 Digital[1].pdf

Tar du utfordringen ?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 24. Apr 2019

Karoline Dyhre Breivang og Polar utfordrer deg! 

Karoline Dyhre Breivang og Polar utfordrer deg til å ta minimum 3 til/fra jobb reiser de neste 10 dagene!

Få en skikkelig god start på Sykle til jobben og kanskje du kan få med deg andre ut på tur også? Tar du utfordringen? Da er du med i trekningen av sykkelcomputeren Polar M460

Utfordringen varer fra 23.april-02.mai. 

Ta utfordringen HER

Sjekk ut Polars aktivitetsprodukter her
Samordnet rapportering Bedriftsidrettslag 2019

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 26. Mar 2019

Rapportering av medlemsopplysninger til NIF innen 30. april 2019

Alle bedriftsidrettslag skal rapportere sine medlemstall pr. 31.12.18 til NIF innen 30.04.19. Samordnet søknad og rapportering i KlubbAdmin åpnes 1. april 2019


Minner om årsmøte må avholdes innen utgangen av mars 2019

For utsatt frist til utgangen av april kan en søke direkte til idrettskretsen.

Ditt Bedriftsidrettslag skal rapportere:

 1. Medlemstall

 2. Endringer i styreverv etter årsmøtet

 3. Laste opp signert årsmøteprotokoll (her er det integrasjon mot Brønnøysundregistrene)

 4. Mulighet til å Søke om vare- og tjenestemomskompensasjon. (krever registrering i

  frivillighetsregisteret, endringer i Brønnøysundregistrene sendes inn via KlubbAdmin)

  Politiattestansvarlig skal registreres på de bedriftsidrettslagene som har medlemmer mellom 15-18 år. Les mer om det her: Politiattestansvarlig


Medlemstall

Når det gjelder medlemstallet så er dette de som er medlem pr 31.12.18 og har betalt medlemskontingent til bedriftsidrettslaget som skal rapporteres.

Eventuelle spørsmål kan rettes til NIF support
Regnskapsmedarbeider med tilhørende controlleroppgaver

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Mar 2019


Arbeidsgiver
Norges Bedriftsidrettsforbund
Stillingstittel
Regnskapsmedarbeider

Sted: Oslo
Frist: 07.04.2019
Varighet: Fast

Norges Bedriftsidrettsforbund ble etablert i 1957 og har over 2 600 bedriftsidrettslag med ca. 200 000 medlemmer. Vi jobber for ett sprekere Norge og har som mål og få flere i aktivitet. Dette brenner vi for! Vi kan bidra til at de ansatte i din bedrift blir mer aktive, sunnere og friskere.

Nå trenger vi å styrke vårt hovedkontor på Ullevål stadion med en ambisiøs og faglig dyktig regnskapsmedarbeider. Du skal være en regnskapsfaglig ressurs for økonomiavdelingen og bidra med å sette rammene for hvordan økonomifunksjonen skal fungere videre. I tillegg til daglige regnskapsoppgaver får du mulighet til å se på forbedringsområder, nye løsninger og diverse analyser av forbundets drift. Forbundet består i dag av 14 kretskontorer og 55 ansatte. Du vil bli del av ett hyggelig og uformelt arbeidsmiljø, med gode personal og pensjonsordninger. Du må være god på relasjonsbygging ettersom stillingen innebærer mye kontakt både med kunder og kollegaer. Litt reising må også påberegnes ettersom du vil få ansvar for økonomisk veiledning og oppfølging av våre kretskontorer.

Vi ser etter deg som er faglig trygg innen regnskap og rådgivning, utadvendt og med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Har du i tillegg gode analytiske evner og ønsker videre utvikling innen controlling håper vi du søker!

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Daglig regnskapsføring
 • Rapportering og oppfølging
 • Budsjettering
 • Lønnsomhetsanalyser og KPI’er
 • Utvikling av rutiner
 • Kundeansvar
 • Fagansvar innen regnskap

Til denne rollen må du:

 • Ha minst 2 – 3 års erfaring fra regnskap
 • Utdannelse innen økonomi - Bachelor, Master el.
 • Fordel med erfaring innen årsoppgjør
 • Ha god systemkompetanse
 • Være god i Excel

Vi tilbyr:

 • Gode personal- og pensjonsordninger
 • Mulighet for trening i arbeidstiden
 • Fleksitid
 • Lønn etter avtale
 • Hyggelige lokaler med trivelige og engasjerte kollegaer

 

Syns du dette høres spennende ut? Da vil vi høre fra deg. Send oss din CV og en søknad på hvorfor denne stillingen vil passe for deg. Skulle du ha spørsmål om stillingen så kan rådgiver Hilde kontaktes på telefon 23 29 00 00.

Søknadsfrist 7. april 2019. 


Send Søknad
Tiltredelse
Etter avtale
Sektor
Privat
Sted
Sognsveien 85 L,
0855 Oslo
Lønn
Etter avtale
Bransje
Idrett og trening,
Økonomi og regnskap,
Organisasjoner
Stillingsfunksjon
Økonomi og regnskap,
Økonomi og regnskap / Controller,
Kontor og administrasjon

Nøkkelord

            Regnskap, Regnskapsmedarbeider, Controller, Økonomi, Regnskapsføring

Galleribilde 1 av 1Vil du bidra til et sprekere Møre og Romsdal?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 7. Mar 2019

Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse.

Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og aktiviteter, herunder sosiale medier. Du skal drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»,   rekruttere og bidra til å utvikle både aktivitetstilbudet og bedriftsidrettslagene. 

Stillingen er en 2-årig prosjektstilling i 100 %, med mulighet for fast ansettelse.  

Arbeidsoppgaver

Drive oppsøkende virksomhet for å rekruttere nye bedriftsidrettslag
Vedlikeholde og utvikle eksisterende medlemskap
Planlegge og gjennomføre arrangementer og aktiviteter
Rekruttere frivillige og ildsjeler til virksomheten
Sikre økonomiske resultater som utvikler virksomheten
Samarbeide med forbundskontoret, andre bedriftsidrettskretser og bygge gode relasjoner til andre særidretter
Utvikle nettverk og relasjoner med eksterne partnere som kan støtte oppunder bedriftsidretten i fylket
Synliggjøre fysisk aktivitet som et virkemiddel i bedriftenes HMS arbeid

Kvalifikasjoner

Minimum 3-årig høyskole-/universitetsutdanning. Alternativt tilsvarende kompetanse tilegnet gjennom erfaring og praksis
Det er også en fordel med erfaring fra prosjektarbeid og kjennskap til organisasjonsarbeid.
God på bruk av dataverktøy og kompetanse på relevant bruk av sosiale medier

Personlige egenskaper

Strukturert og selvgående
Lagspiller
Resultatorientert
Serviceorientert
Utadvendt
Initiativrik
Stor arbeidskapasitet

Vi tilbyr

Utfordrende oppgaver i et tverrfaglig og sporty miljø
Spennende og interessante arbeidsoppgaver innenfor idrett, samfunns- og arbeidsliv
Fleksibel arbeidstid
Mulighet for trening i arbeidstiden

Søknadsfrist: 25.03.2018

Søk på stillingen her
Det var topp idrettstemning på Sørlandets idrettsfestival :)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 19. Feb 2019

Stort oppmøte på fire idrettsgrener, curling, bowling, håndball og fotball.

Deltakerantall er som følger:

* Curling, 8 lag

* Volleyball, 12 lag

* Fotball, 40 lag

* Bowling, 75 spillere(individuell konkurranse)

Curlingen foregikk i ishallen på Idda, bowlingen i Hannevika Bowling, håndballen i Gimlehallen og fotballen i Sørlandshallen.


Bildeglimt fra idrettsfestivalen:Haldensere vant reisegavekort på hele 32.000 kroner i FIFA4Real

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 12. Feb 2019


- Dette var utrolig gøy. Vi er rimelig fotballinteressert, og det var utrolig gøy å være med på turneringen. At vi i tillegg skulle vinne en så fin premie, var helt rått, sier Kushtrim Rufati, en av de fire på laget. 
Han forteller at gutta på laget har ulike favorittlag, og at det kan bli en utfordring å finne en tur som passer sånn sett. 
- Når det gjelder favoritt lag er det litt forskjellige meninger. United, Chelsea, Real Madrid og Juventus. Så vi får se hva vi blir enige om. El Clásico (spansk gigantduell mellom Barcelona og Real Madrid) eller Champions league-finale er to muligheter. Men det blir nok uansett en morsom guttetur, sier Rufati. 
Laget hans var et av seks Halden-lag som deltok da Østfold Bedriftsidrettskrets trommet sammen til tidenes første FIFA-4Real-turnering i Østfold. Der lagene spiller FIFA på Playstation, og har straffesparkkonkurranse mot samme motstander etterpå.

Hva er egentlig FIFA4REAL? 
Har du noen gang drømt om å konkurrere i Playstationspillet FIFA19 og fotball under like vilkår? Nå var det endelig mulig!

I Bedriftsidrettens storsatsning kombineres både FIFA19 og en fysisk straffesprakkonkurranse i fotball. 

Førsteplass:
Alle deltakere på det vinnende lag mottok hver sin Piranha Byte gamingstol og hvert sitt HyperX Cloud gamingheadset til en samlet verdi på cirka 7.500 kroner!
Her ser du gamingstolen og her ser du gamingheadsettet.
Premiene ble levert av Elkjøp Sarpsborg!
I tillegg vant vinnerlaget også et FIFA4REAL-draktsett.

Andreplass: 
Andreplassen vant hvert sitt gavekort på Kleskompaniet på kroner 400,- samt noen overraskelser fra EA.

Tredjeplass:
Alle deltakere på laget som kom på  tredjeplass vant hvert sitt gavekort til Klatring på grensen!

Tilfeldig:
Reisegavekortet fra Steve Perryman Sportsreiser på 32.000 trukket blant alle påmeldte lag etter at turneringen ble gjennomført.

Annet: 
Elkjøp stilte med chillzone hvor man kunne teste VR-briller og presisjonsskyting i form av å skyte en ball inn i en tørketrommel.

Høyest score på VR-brillene ga vinneren et gavekort på Elkjøp på kroner 1000,-, samt at alle som klarer å skyte ballen inn i tørketrommelen mottar en premie!


Kontaktinformasjon
E-post: olemartin.petersen@bedriftsidretten.no
Telefon: 976 66 502
Vil du bidra til et sprekere Nordland?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 7. Feb 2019

Vi søker etter et nytt team på kontoret i Bodø.

Til vårt kontor i Nordland, idrettens hus i Bodø, søker vi etter et nytt administrativt team - daglig leder og aktivitetskonsulent.
Vi ønsker oss to ansatte som kan motivere til en aktiv hverdag. Nordland Bedriftsidrettskrets har de siste årene opplevd god vekst i antall lag og deltagere, og vi søker noen som ønsker å videreføre og utvikle dette. 


Søknadsfrist: 19.02.2019 

Arbeidsgiver: Norges Bedriftsidrettsforbund

Tittel: Daglig leder og aktivitetskonsulent

Ansettelsesform: Fast, heltid

Stillingsprosent: 100


Arbeidsoppgaver

Planlegge, markedsføre, rekruttere deltakere og gjennomføre lønnsomme aktiviteter for medlemmer og ikke-medlemmer av bedriftsidretten
Rekruttere, pleie og bidra til utvikling av bedriftsidrettslag
Løfte frem fysisk aktivitet som et virkemiddel i bedriftens HMS-arbeid
Bygge opp en større base av engasjerte frivillige som kan bidra til utvikling av et mangfold av aktiviteter

Synliggjøre bedriftsidretten i Nordland gjennom ulike kanaler – herunder også bruk av sosiale medier. Drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»
Søke etter og anvende «best practise» fra andre bedriftsidrettskretser
Budsjett og økonomioppfølging

Daglig leder vil ha personalansvar og følge opp vedtak og beslutninger fra kretsstyret og generalsekretæren.


PS. Opplys i søknaden hvilken stilling som er mest aktuell for deg - daglig leder eller aktivitetskonsulent.


Søk på stillingen


Er du vår nye controller/autorisert regnskapsfører?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 30. Jan 2019

Norges Bedriftsidrettsforbund er et av Norges største særforbund med 2600 bedriftsidrettslag. Vår virksomhet er ideell og basert på frivillighet. 

Vi har hovedkontor på Ullevål stadion, 14 kretskontorer og 55 ansatte. Vi skal nå forsterke vår økonomifunksjon og søker Controller/autorisert regnskapsfører. 

Du er en faglig trygg og utadvendt medarbeider som kan bistå både hovedkontor og våre kretskontor med oppgaver innen regnskap og rådgivning. Du vil arbeide i team, noe som betyr at du må være strukturert og ha gode kommunikasjonsevner. 

Arbeidsoppgaver                          

 • Regnskapsføring ved bruk av moderne elektroniske systemer
 • Kundeansvar og økonomifunksjon    
 • Rapportering og oppfølging      
 • Utvikling av rutiner    
 • Budsjettering      
 • Lønnsomhetsanalyser og nøkkeltall
 • Veiledning og oppfølging til våre kretskontorer, noe reisevirksomhet kan påregnes. 
Kvalifikasjoner                      
 • Utdanning, erfaring og autorisasjon som regnskapsfører  
 • Kompetanse og erfaring med nye teknologiske løsninger innen regnskap    
  Årsoppgjør
 • Faglig dyktighet og evne til å formidle og veilede 

Personlige egenskaper                      

 • Analytisk, strukturert og metodisk arbeidsstil  
 • Beslutnings- og handlingsorientert  
 • Være kontaktskapende og etablere gode relasjoner  
 • Høy gjennomføringsevne og faglig trygg
 • Snakker og skriver flytende norsk, samt gode kommunikasjon- og samarbeidsevner.

Vi tilbyr

 • Utfordrende og spennende oppgaver
 • Fleksitid
 • Lønn etter avtale
 • Gode personal- og pensjonsordninger
 • Trivelige og engasjerte kollegaer i en landsdekkende organisasjon
 • Mulighet for trening i arbeidstid

Heltid / Deltid:  Heltid

Ansettelsesform: Fast         

Stillingsprosent: 100 

Søknadsfrist: 12.02.2019 


Søk på stilling her
Bedriftsidrett er en lønnsom investering

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Jan 2019

I motsetning til mange andre goder man får via jobben er bedriftsidretten som et velferdsgode helt uten skatteplikt for den enkelte. Arbeidsmiljøloven pålegger arbeidsgiver å vurdere tiltak som vil fremme fysisk aktivitet hos de ansatte.

Men visste du at etablering av bedriftsidrettslag faktisk kan lønne seg rent økonomisk både for bedriften og den enkelte?

Kostnadene ved å starte opp og drifte et eget bedriftslag gir nemlig skattemessig fradrag for bedriften. Dette fordi bedriftsidrett sees på som et velferdstiltak. For å sikre at norske arbeidstakere skal holde seg i form er det gitt flere gode insentiver gjennom dagens skatteregler.

Alle tiltak som organiseres som en del av bedriftsidrettslagets tilbud er skattefrie for det enkelte medlem som deltar på aktivitet i regi av laget.

Det opprettes et bedriftsidrettslag på arbeidsplassen, som også kan registreres som medlem i Bedriftsidretten med et lovlig valgt styre. 

 • Bedriften kan bevilge penger til bedriftsidrettslaget,
 • Lages styre forvalter midlene slik at flest mulig medlemmer får et godt aktivitetstilbud
 • Bedriftsidrettslaget skal være åpent for alle ansatte i bedriften og lagets tilbud skal rettes mot alle medlemmer
 • Enten laget/medlemmene organiserer aktiviteten selv, eller får den levert av andre aktører, utløser ikke dette skatteplikt for den enkelte
 • Personlige medlemskort dekkes ikke – det utløser skatteplikt

I lignings Abc står det; Arbeidsgivers dekning av kostnader til anskaffelse og drift i tilknytning til en bedrifts fotball/håndball/individuelle aktiviteter,  vil være et velferdstiltak. Tiltakene vil være skattefrie dersom det er rimelig. 

Herunder aktivitetsavgifter, felles drakter, treninger, halleie ol

Les den enkle og nyttige artikkelen med oversikt over skattefrie inntekter i Nettavisen her
1200 gjør det i Sandefjord...

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 8. Jan 2019


Følg anbefalingen til Rådmann Lars Petter Kjær i Sandefjord kommune og dann et bedriftsidrettslag. 

1200 aktive ansatte i kommunen deltar på det varierte aktivitetstilbudet til Bedriftsidretten. 

Bli med dere også – kontakt medlemsservice@bedriftsidretten for mer informasjon. 

Bli Sykle til jobben ambassadør og spre aktivitetsglede

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 7. Jan 2019

Vi søker engasjerte og utadvendte ambassadører som kan være med på å spre aktivitetsglede i Sykle til jobben 2019. Som ambassadør må du være glad i aktivitet, idrett og friluftsliv. Du skal bidra til at enda flere får øynene opp for en aktiv livsstil. 

Sykle til jobben er Norges største og eldste aktivitetskampanje. I 2018 hadde vi 42.189 deltakere. Målet med kampanjen er å bidra til at flere blir aktive og velger en aktiv reisevei. Det er bra for helsa, miljøet og ikke minst humøret 

Les mer og søk her!